tisdag, juni 30, 2009

Ingenting är omöjligt.

Kan han skå borde väl jag också kunna lära mig, eller?




onsdag, juni 24, 2009

Sommar, sommar och sol!

Mina små morgonruffsiga flickor i sina fina kjolar.
(kanske dags att hänga undan vinterjackorna snart;))




Jag fick på flickorna kjolarna i går i alla fall, de blev jättefina. Klänningen får jag nog donera till någon bättre behövande för Fanny VÄGRAR.

I morse var det alldeles underbart att kunna åka till dagis i bara sommarkläder. Äntligen sommar! Det grusas lite av att jag ska infinna mig på Ikea idag mellan 10-20. Så även fredag och lördag. Söndagen behöver jag "bara" vara där mellan 10-18. Det där mad solbränna är ju bara att glömma. Just nu när det bara är tre veckor kvar till semestern så är det nästan outhärdligt att vara på jobbet. Jag behöver verkligen vila, sola, bad och skrota runt. VERKLIGEN!
Men innan dess ska jag sälja kök så det ryker till enbart trevliga kunder (i en perfekt värld). Heja mig!

måndag, juni 22, 2009

Symaskinen har gått varm.




Nu har jag varit sådär produktiv igen. Som sagt, det är så kul när nya tyger dimper ner i brevlådan.
Tre kjolar (en var till oss flickor), och en klänning till Fanny( Lilly har redan fått en i det röda elefanttyget). Jag vet att elefanttyget är för barn, men jag kunde inte låta bli. Mammor får väl också ha elefanter på kjolen?
Ska bli så kul att se om kläderna passar på flickorna.
Tygerna kommer från Stoff och Stil och alla kläder tillsammans kostar under hundralappen.
Nu ska jag ut i solen lite innan tjejerna ska hämtas.

Tjing!

Tuggummi ska vara i munnen.


Ja, vad ska man säga?
Stora dottern har tuggummi-förbud i två veckor, efter att hon och hennes kompis tyckte att det var en alldeles utmärkt idé att kleta det i håret på lillasyster.
Det gjorde ju inte saken bättre när det visade sig att det var i hårbotten, mitt uppe på huvudet. Maken fick ta fram saxen och lillasyster har nu en bit stubb mitt uppe på huvudet. Hon ser ut som ett riktigt pucko:(
Sedan får jag skärpa mig, det är ju bara hår och de är ju bara barn...men ändå.

söndag, juni 21, 2009

Batman


Roligaste tröjan idag. Erkänn att du inte kunde låta bli att sjunga sången.
Tröjan finns på shirtstore.se


onsdag, juni 17, 2009

Bara plus i kanten


Med mig är det tipp topp...har det visat sig. Igår var jag på Ekolsunds Heartcenter och gjorde en total hälsokoll som är inriktad på hjärta, kärl och benskörhet och sådant. Jag fick ett stort MVG. Läkaren var alldeles lyrisk. Jag hade så perfekta värden så han såg helt lycklig ut, och det blev ju självklart jag också. Det bästa var att mitt BMI "inte kunde bli bättre", jag som alltid trott att jag varit för smal, men icke. Ovan kan ni se scanningen som gjordes över min kropp. Han tyckte jag skulle sätta upp det på kylskåpet "för att alltid reta någon", han var lite roligt.
Men det allra bästa med den här upplevelsen var att allt det här ägde rum på ett slott. Man blev bjuden både på frukost och lunch, och solen sken så att sitta och vänta på provsvar var inte så jobbigt.
Tyvärr har min perfekta kropp tappat en del av rösten idag, men den repar sig nog snart, med så bra värden.
Tack min snälla gullemamma för att jag fick göra det här, du är bäst.

måndag, juni 08, 2009

Min nya kompis


Så var det måndag igen. En ledig helg till ända. Har hunnit med att rösta (klapp på axeln). Trots att jag inte är insatt för fem öre så var det ett parti som fick min röst. Tittade in på DN:s hemsida där de listat viktiga frågor som alla partierna svart på. Jag tog helt enkelt det partiet som jag kunde hålla med om i de flesta frågor. Allt för att Sverigedemokraterna inte ska få vara med. Nog pratat om politik. Igår fick vi träffa det nya lilla tillskottet i familje, Charlie. Fick hålla och lukta också, ljuvligt. Trots att bebisarna ser ut som små gubbar är de såååå härliga.

Själv har jag börjat spela gitarr (spela är väl ett något kraftigt ord i sammanhanget). Jag kan tre ackord, med tillhörande handkramp och trasiga fingertoppar. Gitarren jag använder är min mammas gamla slitna Levin från 60-talet, men vi ska nog bli kompisar (hoppas, hoppas)

Nu ska jag göra mig iordning för dagens Ikeados.

torsdag, juni 04, 2009

Nya favoriter



Tänk vad man hittar när man surfar runt på You Tube. Har (eftersom jag är sen med allt som är bra) nyligen börjat lyssna väldigt mycket på Lars Winnerbäck, och då hittade jag denna låt, och en helt ny jättebra artist vid namn Melissa Horn. I like!
Lyssna och njut.