måndag, januari 31, 2011

Nyfriserad


Äntligen har jag varit och slingat och klippt mig. Något trevligt på denna miserabla dag ( om man bortser från vad det kostade)

torsdag, januari 27, 2011

Nu är det bara att fylla upp.


Här kommer ett supersnabbt inlägg, ska snart sitta i bilen för att åka till jobbet. Solglasögonen på även i dag.
Vill visa Fannys hurtsar som jag nu målat. Färgen har hon valt själv, detta år verkar vara orange för henne. Till och med hennes täckjacka är orange. Knopparna har jag köpt på koffert och de är i porslin. Blev en betydlig förbättring mot innan. Nej, nu måste jag fara.
Tjing

onsdag, januari 26, 2011

Premiär!


Soligt väder idag. Har premiäranvändt mina solglasögon i bilen. Snart, mycket snart är det vår. Jag längtar.

söndag, januari 23, 2011

Sol


Näsan är röd och låren fryser, men själen jublar.

Sol


Är ute och går och laddar batterierna i solen

fredag, januari 21, 2011

Nu.


Nu är det helg. En trevlig hoppas jag. Önskar er detsamma. Nu kommer min hamburgare. På återseende.

Stort.


Idag har vi varit på guidad tur i nya ikeavaruhuset. På bilden är det en liten del av tag-själv-lagret. 12000kvm. Det är stort det.

måndag, januari 17, 2011

JAG BEHÖVER HJÄLP!


Vad ska jag köpa till Lilly i födelsedagspresent? Hon fyller 4 år om tre veckor och vi brukar alltid köpa något "stort" och några små presenter. Fanny, t.ex. kommer få Nintendo DS när hon fyller.
Lilly har en cykel, så det är inget alternativ.
Ett par skidor skulle göra storasyster grön av avund och köper vi ett par även till henne så blir ju inte Lillys present så speciell.
Pulkor och sådant har hon.
HJÄLP!

söndag, januari 16, 2011

Ny dag.


På väg till jobbet. Ha en bra dag!

lördag, januari 15, 2011

Filmtips!

Igår såg vi filmen "Bröderna Karlsson". Den var så rolig att jag skrattade högt flera gånger. Det brukar jag inte göra. Björn Bengtsson som spelar bröderna var lysnade. Jag kunde inte för mitt liv förstå att det var samma person. Jättebra. Perfekt fredagsunderhållning.





fredag, januari 14, 2011

Mmmmmm mums!


Då var det ny dag med nya tag. Moccarutorna är färdiga. Blev så höga att man knappt får in dem i munnen, fattar inte hur jag lyckas varje gång. Behöver nog en något större form. Dagen till ära vaknade jag med huvudvärk. Hade dessutom drömt att min chef hade köpt en present till mig, en proffskamera för 28000:- som jag skulle kunna behöva när jag körde truck (?). Jag belv jätteglad. Man kunde dessutom ta väldigt dåliga och suddiga polaroidkort med den som jag var extra glad för. Hmmm, ibland undrar man hur det står till uppe i skallen. Idag är det handling och städning som står på schemat. Ska försöka hinna skriva lite på min bok, japp jag skriver en roman. Har skrivit tolv kapitel, så det är väl ungefär halva kvar. Har man inget att göra så skaffar man sig;)
Ha en trevlig fredag, helgen bjuder på jobb i det lilla varuhuset i Västerås. Vi hoppas på säljrekord!

torsdag, januari 13, 2011

Bak och jobbiga röster


Dagen till ära har jag varit hemma med Lilly. Sista dagen för henne att vara sjuk. I morgon blir det dagis. Hela den här veckan när hon har varit sjuk har Micke satt på gamla filmer från när tjejerna var små. Det har pratats väldigt mycket om bebisar efter det. Idag tittade jag också lite grann. Jag säger bara en sak, herregud. Hur står alla människor ut med mig? Världens jobbigaste röst och det minst gynnsamma yttre man kan tänka sig. Hur står Micke ut? Ha ha ha. Fy.
Idag har vi bakat för att få tiden meningsfull. Moccarutor (som inte riktigt är klara ännu) och finska pinnar. Min favorit. Så goda! Så om någon vill ha fika så är det bara att svänga förbi.

måndag, januari 10, 2011

Nostalgitripp

Fick en liten nostalgitripp här. Tjejerna ville titta på kort från de var bebisar. Åhhh, allt ser så enkelt och lyckligt ut (jag vet att det inte var det, men...)
Idag är sista dagen på ledigheten, tyvärr har Lilly blivit sjuk nu med hög feber. Hoppas hennes ger med sig snabbare än Fannys gjorde, det tog ju sex dagar.
Nej, nu ska jag sluta babbla och visa lite bilder.

I väntan på lillasyster


Molly och Bosse, på den tiden när vi hade husdjur. Saknar dem ibland.


Mina små fisar. Fanny 3 år och Lilly 3 månader






Och nu, med lite mera ös, snart fyra år senare. Oj vad tiden går








söndag, januari 09, 2011

Lite humor

Ja, hon är släkt med mig. Ha ha ha. Bålstas funniest home video.

Trött!


Idag är en sådan dag då jag är helt otroligt fruktansvärt trött. Jag orkar absolut ingenting. Hela natten sov jag dåligt och drömde stora detaljfulla drömmar som var helt energitömmande. Vaknade dessutom med svullna händer och fötter och påsar under ögonen som man liksom känner tygnden av. Så trött!
Men, jag har i alla fall orkat surfa runt lite och hittat en produkt hos anyhow.se som jag gillade. Tyvärr är den slut på lager, men kommer väl in. Rolig onödig pryl. I like!
Nej nu ska jag göra pannbiff så det blir någon middag i det här huset.
Tjing

fredag, januari 07, 2011

Chock!

I går var en ytterst omtumlande dag på jobbet. Jag fick reda på att min styvbror fått en stroke. Jag blev så chockad att tårarna bara rann. Fick jobba på kontoret resten av dagen. Tack min underbara arbetskamrater som kom och kramades och pratade med mig. Det hjälpte.
Har hört att han är på bättringsvägen. Ska åka och se efter själv.
Det är i sådana här stunder som man upptäcker hur skört livet är.

onsdag, januari 05, 2011

Barr, barr och åter barr


Halva dagen vabb i dag, ska jobba kväll. Fanny mår betydligt bättre idag. Hon har t.o.m. lett. Hon är tillbaka. Själv har jag strippat granen. Orkar inte mer nu. Nu har det räckt med att titta på den så har den barrat. Det har rasat kulor alla tider på dygnet och var och varannan gren ser ut som den ovan på bilden, naken. Nu har jag sopat barr i en halvtimme, får nog gå över med dammsugaren en gång till sen. Nej nu måste vi ta oss till affären för att inhandla mjölk och bröd. Är dock något förbannad på detta snöande, kommer ta en evighet till och hem från jobbet. Jag är beredd på vår nu. Är det ingen som lyssnar?




tisdag, januari 04, 2011

Ännu en dag inomhus

Jaha, jag fick Vabba idag med Fanny. Hennes feber blossade upp igår kväll och hon sov ända till 09.45. Hon är på bättringsvägen, men hon orkar ingenting. "Mina ben liksom vill inte röra sig" klagade hon när vi gick till bilen för att åka och tanka. Pluttan.
Efter sex dagar inne börjar hon bli smått uttråkad, så vill pysslade med lite playmajs. Det höll oss sysselsatta en stund i alla fall. Själv är jag jättetrött eftersom det blev en tidig morgon i morse. Lilly skulle ju till dagis för första gången efter jullovet. Hon hade längtat. Fick knappt med henne därifrån. Tycker att hon börjar se lite simmig ut på ögonen, men vi hoppas att det inte är någon intågande feber.

Med den här belkisen har jag umgåtts idag.








måndag, januari 03, 2011

Gott Nytt!

Gott Nytt År på er allesammans. Vi firade det nya året hemma, bara familjen. Dels för att vi aldrig blir bjudna någonstans och dels för att de vi bjöd tackade nej. Det gjorde absolut ingenting. Det är mysigt att bara vara vi fyra hemma. Dessutom var Fanny sjuk, eller är ska jag väl kanske säga. Vid tolvslaget hade hon 39,8 i feber med alvedon i kroppen, men ut orkade hon i alla fall. Tänk att hon har varit sjuk årets alla dagar, femte dagen nu. Febern är inte lika hög dock.



Hur som helst håller vintern oss i ett järngrepp, jag skottade snö på tolvslaget, vi kom ju knappt ut. Igår fick jag en allvarlig vårlängtan, den första faktikst. Men tänk er, när fåglarna kvittrar och det droppar runt omkring. På vägen har det smält fram asfalt så man kan ta fram cykeln. Jag längtar!

Vår lilla minsting växer så det knakar och hennes lilla barnbord med stolar är på tok för smått. Vi har börjat titta på lite skrivbord till henne. Jag har kollat på blocket på små nätta fina gamla skrivbord, men det finns inga under 1500:-, men så kom jag på det. En gammal skolbänk skulle ju vara perfekt. Vi behöver all förvaring vi kan få fram och prefekt att sitta och rita vid. Till min lycka hittade jag en bänk i Västerås, i ett område bredvid Ikea. 120:- skulle han ha för den. Sagt och gjort. Efter jobbet igår hämtade jag den och nu står den i Lillys rum, en exakt likadan som jag hade när jag gick i skolan, men gult lock. Nu ska jag bara hitta en till i samma höjd så att de kan sitta två där inne. (storasyster blev lite avundsjuk)