måndag, september 30, 2013

Signering av Knöl & Bök

Nu måste jag berätta allt om fredagens bokmässa. Jag velade in i det sista, beställde inte flygbiljetter förrän två dagar innan (och det fick jag betala för vill jag lova). Men det är nog inte varje år man har chans att visa upp sina egna böcker och dessutom få sitta och signera dem (även om det inte var någon vida folkstormning direkt).
Jag ser det som så: Bokmässan är ett enormt skepp, fullt med passagerare. Jag fick en biljett i D-hytt, under bildäck, men jag fick ändå vara där. Om några år kanske jag får inta sviten?
Hur som helst så fick jag känna på mina nya fina böcker för första gången, och de gjorde sig verkligen bra i det formatet, så fina.
Lite bilder kanske?:


 
Och självklart fick man hälsa på och prata med Camilla Läckberg. Millis har ju som vanligt illustrerat ännu en av hennes Super-Charlieböcker. Det här var dock första gången vi fastnade på bild tillsammans. Millis sida hittar ni HÄR

 
 
Som sagt, en minst sagt intensiv dag med MÅNGA kändisspan. Nästa år vill jag nog stanna längre och passa på att gå på lite seminarium, om jag har råd.
Nu önskar jag ödmjukast av alla er att köpa ett ex eller två av våra fina böcker, och gärna blogga om och ge omdöme på dem på nätbokhandlarna. Passa också på att önska inköp på ert närmaste bibliotek. Allt för att stödja en stackars kämpande författare som gärna skriver fler böcker.