lördag, juli 18, 2009

Rörliga bilder på bloggen

Vi har efter massor av år med vår kamera precis upptäkt att den är helt suverän att filma med. Ni ska nu få se 6 sekunder när jag åker bil och diggar den bästa låten just nu: "Love" med Elin Ruth Sigvardsson och Lars Eriksson, håll till godo;)

1 kommentar:

Trillian sa...

Halleluja. Du låter som en rockstjärna. För övrigt så är det där en grymt bra låt och jag upptäckte först igår att det var Idol-Lars som sjunger. Jag blev så jäkla glad, han var min favorit förra året. Han ska släppa en skiva nu i höst. Längtar!

Annars är allt bra med katterna och oss. Kerstin frodas och Bosse har blivit ganska tunn. Så jag börjar misstänka att Kerstin äter upp Bosses mat också. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra med henne. Det enda hon gör är att äta, lägga sig på sin del av altanen och sen gå in och äta igen. Inte ofta man ser henne ute i skogen. Bosse däremot han är där hela tiden och hittar mat till hela flocken. Jag har dock inte grillat små skogsmöss ännu. Så hungrig har jag inte blivit. Så jag skäller på honom och sen springer han ut. En gång tog han faktiskt med sig bytet ut. Tack för det Bosse! Annars är det Jonas som får städa både byten och spyor, och jag som LOVADE honom med heder och samvete att det var jag som skulle städa när olyckan var framme. Ooops =)