fredag, augusti 15, 2008

Det tar sig, sa mordbrännarn

Äkta tegelpannor på taket kommer åldras fint



Smäller man inte av lite?

Ja, som sagt. det tar sig. Om en vecka kommer dörrar och garageportar och från nästa vecka så kan vi beställa mina efterlängtade spröjs. Det är ju ett helt annat hus utan dem. Jag är ju dessutom helt galen i spröjs så det känns som en milstolpe när de är på plats. Inuti händer det också grejer. Väggarna är isolerade och vägg och tak i hallen. Min pappa, elektrikern har varit och tittat på var elen ska dras och det dröjer nog inte så länge förrän innerväggarna reglas upp.
Dessutom hade vi mäklaren här igår som la upp en tidsplan och framför allt värderade huset. 1695000:- lägs det ut för. Säljs det för 71000:- mer än utgångspriset så har vi sålt för mest genom tiderna här på Skeppsvägen. Tävlingsmänniska som man är hoppas man ju på det:), men man ska inte ha för höga förhoppningar. Lägger ut en länk när det ligger ute på nätet.
Nu ska jag vandra en trappa upp till ett extremt välstädat och ordningsamt arbetsrum och sy en hel hög med filtar. (Man måste ju passa på¨, det håller sig ju inte så fin särskilt länge)

Inga kommentarer: