måndag, januari 31, 2011

Nyfriserad


Äntligen har jag varit och slingat och klippt mig. Något trevligt på denna miserabla dag ( om man bortser från vad det kostade)

4 kommentarer:

farmor Eva sa...

Du ser jättefin ut Tina, mycket snyggt.

mamma sa...

Tjusigt värre.........roligt med lite längre hår, eller hur?

Trillian sa...

Men åååh vad söt Bosse var på den bilden du hade i ett tidigare inlägg (tillsammans med Molly). Våran lilla snuttegubbe. Vi har varit lite oroliga för honom sista tiden. Han åkte rejält på däng (av något okänt djur), kom hem haltandes och rejält tilltufsad. Och sen dess har han inte varit sig lik. Gått ner massor i vikt sen dess. Men nu har han precis börjat äta igen. Vi tänkte ta honom till veterinären igår, men eftersom han började äta i söndags igen så känner vi att det är på bättringsvägen. Han har verkligen blivit en urmysig katt och han har inte bitit någon på över 1 år.

Och Kerstin är som vanligt underbart gosig och charmig och MATGLAD =)

Och fin blev du i håret.

Kram från adoptivmatte

Monica sa...

Trillan, du har gjort min dag! Jag är Tinas mamma och jag avgudar också Kerstin och Bosse, så sociala, spelar ingen roll vem som gosar med dom. Hoppas Bosse fortsatt blir bättre. Håller med angående Kerstin, hon är så mild till sättet helt underbar faktiskt. Min katt Alice snart 15 år är också jättekelig och snäll i alla lägen.