tisdag, februari 05, 2008

HURRA HURRA HURRA!


Liten har blivit stor!

Idag har det varit Lillys födelsedag hela dagen. Känns som det var igår som jag hade raketförlossningen, men det är 1 år sedan.
Idag har vi (tjejerna och jag) firat Lillys födelsedag på Junibacken i Stockholm. Lagom mycket folk, ingen trängsel och bara trevligt. Vi har träffat Karlsson på taket och Pippi, och ätit pannkakor med sylt och grädde. En varsin chokladguldpeng slank också ner i de små magarna (fast det inte är lördag). Hon verkade nöjd i alla fall vårt lilla pyre. Storasyster var stormförtjust, synd bara att pappa inte kunde följa med. GRATTIS MIN LILLA SKATT!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättegrattis till vår lilla Lilly som nu har blivit stora damen. Ni tycks ha haft riktigt roligt på Junibacken igår. Och jag håller med, synd att Micke inte kunde vara med. Hoppas ni mår bra allihopa . Ska till Bålsta imorgon kväll tillsammans med Pia. Vi ska träffa mäklaren hemma hos Edith. Huset ska nu säljas. Vi får se om vi hinner titta in en stund. Det beror på hur sent det blir hos Edith. Vi ska vara där halvsex. Kram från Farmor Eva.