torsdag, november 22, 2007

Nu är det gjort!


Idag har lockarna, eller ja, de spikraka fjuniga håret rykt. Fanny har varit hos "klipp"-Lisa. Min underbara frisör som jag själv har klippt mig hos i 17 år. Fanny var mäkta stolt när hon den här gången fick prova något nytt i håret, nämligen glitter. Lyckan var total. Måste visa en bild på den andra stoltheten, klickskorna. Fortfarande ekar det klick,klack,klick,klack här hemma. Lugnet har åter lagt sig:)
Kram
Tina

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej goa familjen,
Nu har jag läst igenom hela bloggen och fått mig flera goda skratt och en och annan tanke om "tanklösa" dagisfröknar. Det är häpnadsväckande att man låter sådana verktyg ligga framme. Låt oss hoppas att sådana incidenter inte ska inträffa fler gånger.
Jag ska presentera mig (utifall andra läser kommentarerna) så är jag gammelmoster till småbruttorna, syster till deras farmor. Haka inte upp er på gammal, för det är jag inte, är i mina bästa 50+ år, liksom farmor, vi är tvillingar. Nog om mig.
Vad roligt att köpet av tomten är helt klart, trist med så mycket träd. Du kan få ett annat tips på träddöd, lika långsam som den förra, spruta in saltsyra i stammen (grymt det också). Det är bara det att sådana här tilltag tar alldeles för lång tid, och när träden väl har dött vem får såga ner dom? ni eller kommunen? Är det kommunen vet man ju att det inte prioriteras, allt som har med kommuners service att göra är såååå låååångsamt.
Nu till helgen ska vi inhandla lite julklappar, både inne i stan och på Strömma Outlet. Det ligger ute på Värmdö och dom säljer kuddar, täcken, möbler ja all slags inredning. tänkte passa på och köpa lite billigare satinlakan bl.a. Efter lördagens shoppande (outleten blir på söndagen)ska vi gå ut och äta på Melker Andersson nya krog i Gamla Stan, Le Rouge tillsammans med en arbetskamrat och hennes man. Vi har jobbat 20 år på företaget och belönades med en slant för det. Dem ska vi äta och dricka upp. Det är underbart att slippa laga mat en kväll.
Nej nu kanske jag ska göra några knop, sitter på mitt kontorsrum och författar detta.
Tina, jag lovar, du ska få fler kommentarer till din blogg, bara jag kommer ihåg att kolla in den varje dag.
Mångar kramar och pussar till er alla fyra
Pia

Anonym sa...

Oh, så fin hon blev trots allt.
Väldigt lik Lotta ............
Det är så roligt att ta del av din blog så jag ska försöka att skriva kommentarer lite oftare.

P & K
Mamma