söndag, november 09, 2008

Äntligen lite husbilder.

Nu var det JÄTTELÄNGE sedan jag visade några bilder från huset, så här kommer en hel hög. Favoriten i huset just nu är den ursnygga nichen där kaminen ska stå, som vi var tvugna att göra eftersom väggen annars skulle kommit för nära kaminen (har med takstolarnas placering att göra). Det var vi inte riktigt glada för i början, men nu när maken riktigt tänkt till och fixat med sneda brädor (fattade ni det där) så blev det urbra.
Ja, det är ju inte så mycket att visa. Allt är vitmålat och inga golv är lagda än, men ni kanske får en liten idé om vad som komma skall.

Pappa Micke firades med yoghurt, vindruvor, festis och kakor inne i Lillys blivande rum.


Stor klädkammare till tjejerna, här kommer ALLT få plats.


Så här ståtligt kommer det se ut där kaminen ska stå. Blir det bra eller blir det bra?


Här kommmer vårt "Lidingökök" från Ikea med svart stenskiva att vara. På väggen kommer "vit-pärlemor" tapeten med blommor på.


Det här är vad man möts av när man kommer in i huset.


Pappa Micke blev inte allt för glad när vi kom med kockor av lera under våra stövlar. Han hade nämligen ägnat en hel dag åt att dammsuga hela huset för att få bort just lera och byggdamm. Men våra underbara tjejer hjälpte till att sopa. Resultatet kan vi väl diskutera, men tanken är det som räknas, eller hur?



Tänk när den här fryser på, då har vi egen skridskobana på tomten (gäller att tänka positivt)


På Lillyfronten är det inget vidare. Hon får bara mer och mer feber, snoret rinner mer, halsen fylls upp med slem och för att göra det än lite värre så har nu ögonen begåvats med inflammation. Detta betyder att mamma och pappa fortfarande inte får sova på nätterna, och mamma fortsätter att vabba. Nu är det bara jag i den här familjen som inte haft någon förkylning....me next?


4 kommentarer:

Petra C sa...

Spännande att få se lite bilder. Det kommer bli otroligt fint!

Här är vi inne på höstens femtielfte snorförkylning. Samuel har bestämt sig för att hans föräldrar bara ska vabba hela tiden verkar det som. Den här gången har han adderat feber så det blir sisådär med sovandet på nätterna.

Dessvärre har väl inte våra barn samma baciller så det är ju ingen idé att umgås i alla fall, fast vi är hemma båda två imorgon måndag.

Anonym sa...

Ååh, så fint det kommer att bli=) Gillar kamindelen skarpt!

Här är det också förkylt, febrigt o trist.. Krya på oss alla!

Kram Mia

Millis sa...

Lösningen vid kaminen blir ju jättebra! Och vad fint med den liggande panelen i vardagsrumsdelen. Du är ju så himla duktig på allt.. Jobbigt med sjuka barn. Clara är iaf frisk nu och på dagis idag. Hoppas hon kryar på sig snart.

Lycklig fru sa...

Åh vad kul att få se lite bilder från huset. Gillar skarpt vardagsrumsväggarna och nischen där kaminen ska stå.
Kram Sofia